Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ΣΕΦ για το παιχνίδι απέναντι στην πανίσχυρη Ντιναμό Κουρσκ (7/11, 18:00, EΡΤ3), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας των γυναικών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Μπήκαμε στην τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και απέναντί μας αυτήν την φορά είναι μία ομάδα εκ των κορυφαίων της Ευρώπης και από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η Ντιναμό Κουρσκ διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο όμως με την σειρά μας εμείς σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες και να διεκδικήσουμε τη νίκη με τις πιθανότητες που έχουμε. Μαζί με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ότι μας αναλογεί στην αναμέτρηση».

Από την μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε: «Είναι το τρίτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα και πρέπει πάλι να είμαστε 100% συγκεντρωμένες στο παρκέ. Η Ντιναμό Κουρσκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, όμως εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από την μεριά μας εμείς πρέπει να παίξουμε με πάθος και να ακολουθήσουμε απόλυτα το πλάνο της ομάδας μας και όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης