Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στα Red Podcasts στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, με τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη. Ο “Kill-Bill” μιλά για τη σχέση του με τον αείμνηστο Κόμπε Μπράιαντ και το ΝΒΑ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού γυρίζει το χρόνο πίσω και αναφέρεται στις στιγμές που έζησε με τον “Black Mamba”, κάνει αναδρομή από την παρουσία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και σχολιάζει τις αναφορές που έχουν κάνει γι’ αυτόν τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο και ο Λούκα Ντόνσιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κοίμιζα τα παιδιά και μου το είπε η γυναίκα μου. Ήταν σοκ, νόμιζα πως ήταν αστείο. Ήταν μια πραγματική τραγωδία» ανέφερε για την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Κόμπε και συμπλήρωσε: «Έπαιξα απέναντί του στο ΝΒΑ, η πρώτη μας κουβέντα έγινε στο Χιούστον. Ήρθε και μου είπε “συγχαρητήρια για τη νίκη το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζεις”» θυμάται ο Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρει για το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ: «Ήταν μια παράξενη κατάσταση για εμένα. Πάντα προσπαθώ από μία αρνητική κατάσταση να παίρνω τα θετικά. Βρέθηκα σε μια λάθος ομάδα, σε μια λάθος στιγμή. Η επιθυμία μου να παίξω στο ΝΒΑ ήταν τόσο μεγάλη που παραμέλησα πάρα πολλά πράγματα, δεν ταίριαξα με το περιβάλλον, δεν ταίριαξα με το σταφ. Δεν ήξερα πως έγινε η μεταγραφή στο Χιούστον, δεν ήταν σωστή. Είχε γίνει ένα τεράστιο μπέρδεμα. Έκανα την περισσότερη προπόνηση που έχω κάνει στη ζωή μου, δούλεψα ασύλληπτα μέρα-νύχτα και αυτό με βοήθησε όταν γύρισα πίσω».

Και καταλήγει αναφερόμενος στο ΝΒΑ: «Ο Ρικ Έιντελμαν με ήθελε να ξεκινάω στην πεντάδα, πραγματικά είχε τεράστια επιθυμία να μείνω, αλλά είχα απομυθοποιήσει τα πράγματα, είχα τέτοια όρεξη για μπάσκετ, ήθελα να γυρίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης