Ο Βασίλης Σπανούλης με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν παραχώρησε συνέντευξη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας ότι έχει σκεφτεί την στιγμή της αποχώρησής του από την δράση, η οποία, όπως επισήμανε, δεν είναι μακριά.

«Φυσικά το έχω σκεφτεί! Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή (της αποχώρησης) θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγάλος αρχηγός των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσεις για τη φιλική σχέση που διατηρεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο πολύπειρος άσος είπε: «Με τον Γιάννη μιλάμε για πολλά πράγματα. Είναι πάντα πολύ ωραίο να μιλάς μαζί του, γιατί αγαπά το μπάσκετ»

Σε ερώτηση για το μυστικό της επιτυχίας του, επισήμανε: «Πολλή δουλειά, πειθαρχία, αυτοέλεγχος, σεβασμός και θυσίες” απάντησε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως “ουδέποτε ονειρεύτηκα να κάνω κάτι πέραν του μπάσκετ. Ερωτεύτηκα το άθλημα από το πρώτο λεπτό», προσθέτοντας ότι: «Όταν ήμουν παιδί, έκανα κι άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση, αλλά και το καράτε, το μπάσκετ όμως ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα. Αυτό που είχε πάντα τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μου, ήταν η αγάπη για το μπάσκετ και την οικογένειά μου. Γιατί εκείνη (η οικογένειά του) πίστευε πάντα σε μένα και μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο: να παίξω μπάσκετ”.

Σε ερώτηση για την πιο σπουδαία στιγμή της καριέρας του, απάντησε πως «δεν μπορώ να πω ποια είναι η πιο αξέχαστη στιγμή, αλλά σίγουρα η χρονιά που ήμουν στο ΝΒΑ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρότι τότε δούλεψα περισσότερο από ποτέ άλλοτε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Σπανούλης ανέφερε πως «υπάρχουν πολλές απογοητεύσεις και αποτυχίες κάποιες φορές, αλλά πάντα προσπαθώ να βρω τον τρόπο να τις ξεπεράσω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης