Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχρισε ως φαβορί του μεταξύ τους ημιτελικού ο Κώστας Σλούκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης, επισημαίνοντας πάντως οι «ερυθρόλευκοι» είναι «διψασμένοι »λόγω του περσινού αποκλεισμού από τη Ρεάλ.

«Είναι ένα παιχνίδι με μοιρασμένες πιθανότητες και για τις δύο ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία δυνατή ομάδα, με πλήρες ρόστερ. Μπορούμε να την πούμε φαβορί, αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάμε στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των Πειραιωτών και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι στα φάιναλ φορ. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης, με μεγάλη εμπειρία».

Ερωτηθείς για το τι ψάχνει στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Μακάρι όλα τα παιδιά να είναι σε καλή κατάσταση. Μπορεί να χρειάζεται και η τύχη, αλλά όλοι θα παλέψουμε για το καλύτερο και πάνω από όλα η ομάδα».

Κληθείς να μιλήσει για το φετινό φάιναλ φορ: «Είναι διαφορετικό. Είμαι ένα χρόνο πιο έμπειρος. Πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να πάει στο φάιναλ φορ, αλλά είναι διψασμένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης