Ντροπιασμένος για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με την Κύμη δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κρατήσαμε την Κύμη στους οκτώ πόντους στην πρώτη περίοδο και στους 11 έως το 15′, η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι.

Σταμάτησαν να κάνουν αυτά που έπρεπε. Για την εικόνα μετά το 15′ πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα. Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει έτσι.

Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπετε πως είναι τα πράγματα στο γήπεδο, η κατάσταση δεν θα πάει όπως θέλουμε. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ’ όλους. Έχουμε κερδίσει σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες, έχουμε κερδίσει δύο φορές ομάδες του Final Four. Κάτι φταίει, είναι και πνευματικό και αγωνιστικό το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό, σίγουρα όμως είμαι προβληματισμένος. Προσπαθώ να βρω την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης