Λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του και να αποδείξει την αξία του ζήτησε ο Ουίλι Ριντ.

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός σέντερ εξήγησε πως δουλεύει με την ομάδα, πως ευελπιστεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σταδιακά και υποσχέθηκε πως «σύντομα… θα απογειωθώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ριντ πρόσθεσε, πριν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Πειραιά με την Αναντολού Εφές την Πέμπτη (7/11): «Η καλύτερη συμβουλή που πήρα ήταν να είμαι υπομονετικός. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη, πολλά είναι διαφορετικά εδώ. Θέλω να είμαι ο ηγέτης στην άμυνα, να είμαι αυτός που μιλά στους συμπαίκτες του. Ο Σπανούλης και οι άλλοι θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου».

Αναλυτικά, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού Ουίλι Ριντ δήλωσε στη Media Day των «ερυθρόλευκων» πριν τον αγώνα με την Αναντολού Εφές για την 7η αγωνιστική της Euroleague:

«Το σημαντικό για εμάς στο αυριανό παιχνίδι είναι να προστατέψουμε την μπάλα και να είμαστε καλοί στην άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε παραπάνω κατοχές και θα έχουμε καλές πιθανότητες νίκες». Σχετικά με την αγωνιστική κατάστασή του, ο Ριντ εξήγησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα δεν υπάρχει καμία κατάσταση. Μόλις ήρθα εδώ, η ομάδα ήταν ήδη σε μία συγκεκριμένη πορεία. Χρειάζεται χρόνος. Σταδιακά, θα πάρω πιο πολλά λεπτά. Δουλεύω με την ομάδα και θα δείτε το παιχνίδι μου σύντομα. Πιστεύω πως σε λίγες ημέρες θα… απογειωθώ».

Στην ερώτηση αν δέχτηκε κάποια συμβουλή από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, ο Ριντ απάντησε: «Η καλύτερη συμβουλή που πήρα ήταν να είμαι υπομονετικός. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη, πολλά είναι διαφορετικά εδώ. Θέλω να είμαι ο ηγέτης στην άμυνα, να είμαι αυτός που μιλά στους συμπαίκτες του. Ο Σπανούλης και οι άλλοι θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου».

Τέλος, είπε για το πως επέδρασε η ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣεΦ στην ψυχολογία και τη νοοτροπία των παικτών του Ολυμπιακού: «Η ήττα από την Μακάμπι δεν μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά.

Εμείς θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Δουλεύουμε σκληρά, αυτό δεν φάνηκε κόντρα στην Μακάμπι αλλά ελπίζω να το δείτε στο ματς με την Εφές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης