Η Άλμπα Βερολίνου θα τεθει αντιμέτωπη την Πέμπτη (12/11, 21:00) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον προπονητή της, Αϊτο Γκαρθία Ρενέσες, να στέκεται στην ελλειπή προετοιμασία της ομάδας του εν όψει του ματς με τους Πειραιώτες.

Οι Γερμανοί δεν έχουν κάνει προπόνηση μετά τον αγώνα τους για το Κύπελλο Γερμανίας με τη Βόννη, ενώ προέρχονται από καραντίνα δύο εβδομάδων. Παράλληλα, στην Euroleague έχουν δώσει δύο αγώνες λιγότερους, πέντε δηλαδή σε επτά αγωνιστικές και έχουν ρεκόρ 1-4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Αϊτο Γκαρθία Ρενέσες δήλωσε για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο να επανέρχεσαι μετά από δύο εβδομάδες σε καραντίνα. Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Βόννη, πάμε στην Αθήνα.

Χωρίς να έχουμε κάνει σωστή προπόνηση και με τα προβλήματα στο ρόστερ μας, οι πιθανότητές μας απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ο μεγαλύτερος στόχος μας αυτές τις μέρες είναι να παραμένουμε σε καλή κατάσταση και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης