Ο αποκλεισμός από το φάιναλ φορ της Euroleague έχει… πεισμώσει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα που μπαίνει δυναμικά στην αγορά για απόκτηση των κορυφαίων παικτών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μετά τις κινήσεις για την απόκτηση των Κώστα Σλούκα, Κόρεϊ Χίγκινς και Αλεξ Αμπρίνες, οι Καταλανοί κατέθεσαν πρόταση 7 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δικαιώματα του Σέρβου σέντερ στην Ευρώπη ανήκουν στον Ολυμπιακό και μόνο αν συναινέσουν και ικανοποιηθούν οικονομικά οι «ερυθρόλευκοι», θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία των «μπλαουγκράνα».

Το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Μιλουτίνοφ λήγει τον Ιούνιο του 2020. Μόνο για το ΝΒΑ θα μπορούσε ο Σέρβος να… αποχαιρετήσει το λιμάνι του Πειραιά, καθώς υπάρχει όρος NBA Out στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που θα αποφέρει 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ).

Δεδομένο είναι πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν το μέλλον τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης