Ο Γιώργος Πρίντεζης με δηλώσεις του μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε στο θέμα με την επιστολή που απέστειλαν ο ίδιος και οι Παπανικολάου και Κόνιαρης στην ΕΟΚ αναφορικά με την Εθνική ομάδα και υπογράμμισε ότι ουδέποτε έθεσε εαυτόν εκτός της «γαλανόλευκης».

«Κακώς βγήκε προς τα έξω, ήταν μία προσωπική επιλογή των παικτών μέσω της ομάδας. Ουσιαστικά εκφράζουμε μία δυσαρέσκεια για κάποια θέματα, τίποτα παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανένας από εμάς δεν έχει γυρίσει την πλάτη του στην Εθνική. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, να έχω την υγεία μου και να παίξω ξανά εκεί. Είναι κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι κανένας μας δεν μπορεί να εκβιάσει, εγώ νιώθω πολύ λίγος για να κάνω κάτι τέτοιο. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε ξανά στην Εθνική, την αγαπάμε όλοι πολύ» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ.

Στη συνέχεια, ο Πρίντεζης αναφέρθηκε ξανά στην ανάγκη εύρεσης λύσης, λέγοντας: «Έγιναν στο παρελθόν κάποιες δηλώσεις του Προέδρου για τον μύθο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, όταν ήρθε στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ δεν το γνώριζα, δεν συνέχισε στην Εθνική μετά. Εγώ μπορώ να σου πω ότι εγώ και ο Κώστας βρεθήκαμε με τον Πιτίνο. Τον εκτιμάμε πολύ και χαρήκαμε όταν ανέλαβε την Εθνική. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης