«Θα αντάλλαζα τους 3.000 πόντους στη Euroleague με μια καλή χρονιά και να απολάμβανα το μπάσκετ», υπογράμμισε ο Γιώργος Πρίντεζης για το ρεκόρ του, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ήταν απλά μια νίκη και ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Είχαμε διάρκεια. Βοήθησαν όλοι όσοι μπήκαν μέσα. Όσοι έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε σε άμυνα και ριμπάουντ. Ελέγξαμε τον ρυθμό και κερδίσαμε», είπε αρχικά ο Πρίντεζης και συνέχισε: «Τα φιλικά μπορεί να βοηθάνε μπορεί όχι. Αν ξέραμε ότι βοηθάνε θα παίζαμε κάθε βδομάδα φιλικά. Και σήμερα φάνηκε ότι είναι πολύ καλύτεροι. Έδωσαν το κάτι παραπάνω ο Ριντ και ο Ρότσεστι. Όσο περνάει ο καιρός και με τη θέληση που υπάρχει μόνο καλύτεροι γινόμαστε. Δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε σε αυτή τη νίκη. Είναι μια καλή νίκη ψυχολογίας και οδηγός. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το ρεκόρ του (σ.σ. έσπασε το φράγμα των 3.000 πόντων), τόνισε: «Να μας έχει ο Θεός καλά, να είμαστε ευλογημένοι να παίζουμε για την ομάδα με τα καλά και τα κακά της. Άμα κάποια στιγμή μου έλεγαν ότι θα ήμουν τρίτος σκόρερ θα τους έβγαζα τρελούς. Θα το αντάλλαζα με μια καλή χρονιά και να απολαύσουμε το μπάσκετ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης