Αποστολή: Σωτήρης Σκουλούδης – Νίκος Χριστοφακης

Τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς εντόπισε ο φακός του zougla.gr σε ταβέρνα της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ, το βράδυ της Κυριακής.
Τον αναγνωρίσαμε αμέσως από την μπλούζα που φορούσε ακόμα και στην έξοδο του με την παρέα του.
Πιο συγκεκριμένα αυτή ήταν κατακόκκινη. Από τη μια πλευρά είχε τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και από την άλλη το κόκκινο αστέρι, του Ερυθρού Αστέρα, της δεύτερης, όπως μας εξήγησε, μεγάλης του αγάπης, στον οποίο έπαιζε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.

Ενθουσιασμένος που μας είδε και αφού του συστήθηκαμε, άρχισε να μας μιλάει για τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον Πειραιά, ενώ η κουβέντα επεκτάθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια, καθώς ο Πέρο, αν και διανύει τον 36ο χρόνο της ηλικίας του, είναι σε αναζήτηση ομάδας, πιθανότατα στο ρωσικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταδικάζοντας τον φανατισμό ορισμένων αναφορικά με τις σχέσεις της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, μας συμβούλεψε να είμαστε προσεκτικοί όταν συστηνόμαστε ως Έλληνες δημοσιογράφοι στην πόλη του, μεταφέροντάς μας παράλληλα τη νοσταλγία του από την εποχή που ζούσε στον Πειραιά.

Όσο για το δημοψήφισμα, για το οποίο μπήκαμε στον πειρασμό να τον ρωτήσουμε, ο Πέρο Άντιτς απέφυγε ευγενικά να μας απαντήσει σχετικά με αυτό.

Δείτε τη συνέντευξη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης