Ο Μίλαν Τόμιτς δεν έκρυψε τη χαρά του για την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια με ανατροπή στο τέλος του παιχνιδιού.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε με καρδιά και άξια “γύρισε” και πήρε το παιχνίδι. Η Βαλένθια είναι “γεμάτη” σε όλες τις θέσεις. Πιστεύω πως δεν τους βόλευε το πρόγραμμα μέχρι στιγμής. Πλέον, έχουν τρία παιχνίδια στην έδρα τους. Παίζουν πολύ γρήγορο μπάσκετ. Εμείς ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που επέστρεψε από το -10 και νίκησε. Μπορούμε να κρατήσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, που ξεκινήσαμε καλά. Το τρίτο όχι, γιατί το χάσαμε με 20-9 και, φυσικά, το τέλος που σαν ομάδα παίξαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μπάλα μπάλα και νικήσαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Για την ομάδα είναι καλό το αήττητο, ανεβαίνει η ψυχολογία. Από την άλλη, δεν σημαίνει και τίποτα, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Αρχικά θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στη Βιτόρια, γιατί έχουν καινούργιο προπονητή, καθώς και κάποιους παίκτες. Θα είμαστε έτοιμοι για μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

»Μας βοήθησε πάρα πολύ ο Αγραβάνης, για άλλη μία φορά. Ο Δημήτρης πρέπει να δουλέψει κάθε μέρα στην προπόνηση για να βελτιωθεί και να φτάσει σε υψηλό επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης