Ο Βασίλης Σπανούλης με δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό, που διεξήχθη στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του «Monday Night Against Covid-19» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει με την Εθνική Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, στο τέλος του Ιουνίου.

«Θα δούμε, ναι (το αφήνω ανοιχτό), θα δούμε», απάντησε στην ερώτηση για την Εθνική, που θα παίξει στον Καναδά αρχικά απέναντι στην Κίνα και τους οικοδεσπότες και αν προχωρήσει με κάποιες εκ των Ουρουγουάη, Τσεχία, Τουρκία. Το τουρνουά θα γίνει 29/6 έως 4/7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σπουδαίο αυτό που κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έγιναν δωρεές και σε νοσοκομεία. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να σωθούμε από αυτή την τραγική πανδημία. Δυστυχώς ούτε εμείς ήμασταν εξαίρεση, μακάρι να περάσει όλο αυτό, να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε όλοι», είπε ο Σπανούλης αναφορικά με το εγχείρημα και το νόημα του αγώνα.

Όσο για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να πετύχει, πρέπει να περάσουμε στα πλέι οφ. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης