Περήφανος για την παλικαρίσια πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4 που διεξάγεται στη Μαδρίτη εμφανίστηκε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας του Πειραιά, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Υπήρχε η ελπίδα ότι θα γυρίσει το ματς, ότι θα έπεφτε η διαφορά και πως θα μπει ο Βασίλης να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Αλλά είναι θέμα όλη της ομάδας. Ο Κιριλένκο για παράδειγμα που απ’ ό,τι ξέρω αποσύρεται, έμαθε καλά τι σημαίνει Παπαπέτρου. Η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο δυνατή ΤΣΣΚΑ που έχουμε αντιμετωπίσει ως υλικό και ομοιογένεια. Όταν τους φτάσαμε στους τέσσερις πόντους, όμως, άρχισαν να τρέμουν τα χεράκια τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους φίλους της ομάδας που την τελευταία στιγμή θα επιδιώξουν να βρεθούν στη Μαδρίτη: «Μακάρι να μπορέσουν να έρθουν και να βρουν εισιτήρια. Δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς. Μπορεί πάντως να βρουν κάποιους απογοητευμένους, ανάλογα και με το τι θα γίνει στον άλλη ημιτελικό».

Για το αν έχουν προτίμηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε: «Να ηρεμήσουμε πρώτα και θα έρθουμε να δούμε τον άλλο ημιτελικό. Είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες. Δεν έχουμε προτίμηση. Πρέπει να ηρεμήσουν οι παίκτες μας και μετά να προετοιμαστούν για τον τελικό της Κυριακής. Τρελαινόμαστε δυο τρεις ώρες και μετά ηρεμούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης