Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Δευτέρας ο Τέιλορ Ρότσεστι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις ότι θα φέρει ενθουσιασμό και πάθος στην ομάδα

«Χρόνια λέγαμε να έρθουμε εδώ, να επισκεφτούμε την Αθήνα. Είναι μία πανέμορφη πόλη, οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και είμαι ενθουσιασμένος μαζί με τη γυναίκα μου που επιτέλους είμαστε εδώ» τόνισε αρχικά ο Ρότσεστι και στη συνέχεια είπε πως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κανείς στην Ευρώπη δεν μπορεί να βγάλει έξω τον Ολυμπιακό, να πει ότι δεν μετράει, επειδή δεν παίζει καλά. Σίγουρα πιστεύω πως θα βοηθήσω. Με τη θετική ενέργειά μου, είμαι φιλόδοξος και έχω ηγετικά χαρακτηριστικά και από τη θέση μου, του πόιντ γκαρντ, θα φέρω ενθουσιασμό και πάθος. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για πάθος μαζί με τους οπαδούς».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα θεώρησε τιμή να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό: «Είναι τιμή για οποιονδήποτε έρθει εδώ να παίξει στον Ολυμπιακό που έχει καταπληκτικούς παίκτες που αποτελούν μέρος του οργανισμού, οπότε είμαι ευγνώμων στη διοίκηση που με έφερε εδώ και ενθουσιασμένος που θα παίξω γι αυτούς τους φιλάθλους, θα δώσω την καρδιά μου για την ομάδα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης