Τον Μουσταφά Φαλ υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (20/8), στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την εθνική Γαλλίας στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Τόκιο, ο 29χρονος σέντερ είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και πλέον ενσωματώνεται στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας μπροστά στην κάμερα του Ολυμπιακού, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο Φαλ τόνισε: «Προσδοκία μου είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή σεζόν, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα φέτος με τον Ολυμπιακό».

Ο Γάλλος σέντερ εξήγησε εν συνεχεία πως είχε 10 ημέρες να ξεκουραστεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας πως η φυσική κατάστασή του είναι σε άριστη κατάσταση, αφού αυτή δεν… χάνεται μέσα σε 10 ημέρες.

«Τώρα είμαι έτοιμος να αρχίσω ξανά τις προπονήσεις,» επισήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Φαλ απάντησε: «Μίλησα με τον προπονητή πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτών, καθώς μου έστειλε μήνυμα. Μίλησα και με τον Ζαν-Σαρλ Λιβιό γιατί τον ξέρω ήδη».

Όταν δε, κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά, είπε: «Ελάτε στο ΣΕΦ φέτος γιατί θα είμαι μία πάρα πολύ καλή σεζόν για εμάς».

Για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με τους «μπλε» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μουσταφά Φαλ δήλωσε: «Ήταν μία μεγάλη εμπειρία για εμάς. Νομίζω πως πήραμε μία καλή θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αλήθεια είναι πως θέλαμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως, έστω και το ασημένιο μετάλλιο ήταν καλό για εμάς και για τη χώρα. Καταφέραμε να βάλουμε τη Γαλλία στον… χάρτη ξανά!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης