Τα αγωνιστικά προβλήματα στον Ολυμπιακό εν όψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν (20/2, 19:15, Novasports 1HD) για την Ευρωλίγκα αυξάνονται… Μετά τον Μπράντον Πολ, ο οποίος εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού με υψηλό πυρετό, ανέβασε πυρετό και ο Ογκάστιν Ρούμπιτ, με αποτέλεσμα να μπει και αυτός στο νοσοκομείο.

Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα, όπως δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να βρίσκονται ένα βήμα πιο… κοντά στον μηδενισμό τους στο ματς με τη Βιλερμπάν. Υπενθυμίζεται πως οι κανονισμοί της Ευρωλίγκας ορίζουν ότι δεν επιτρέπεται να αρχίσει ένα παιχνίδι, αν μια ομάδα έχει δηλώσει λιγότερους από 10 παίκτες στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα η ομάδα αυτή να μηδενιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, και μετά τα τελευταία προβλήματα που προέκυψαν με τους Πολ και Ρούμπιτ, ο Ολυμπιακός έχει οκτώ «ετοιμοπόλεμους» παίκτες, που είναι οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοφ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Έλις και ο νεαρός Νικολαΐδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Χαραλαμπόπουλο, Σπανούλη και Ρότσεστι, ενώ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει και τους νεοαποκτηθέντες ΜακΚίσικ και Μπάικς, εξαιτίας της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβάλει η Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό.

Έτσι, προκειμένου ο Ολυμπιακός να συμπληρώσει δεκάδα στο παιχνίδι, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο Ποκουσέφσκι (προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει ενισχύσει γι’ αρκετό καιρό τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου στην Α2) ή να καθίσουν στον πάγκο οι τραυματίες Χαραλαμπόπουλος και Ρότσεστι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης