Ολυμπιακός: «Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μόνο με την φωνή του»

Ολυμπιακός: «Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μόνο με την φωνή του»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη απηύθυνε έκκληση στους οπαδούς της να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας τους στον τελικό της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό μόνο με τη φωνή τους, χωρίς να προβούν σε ακρότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στον 4ο τελικό των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με τη φωνή τους και μόνο να δημιουργήσουν τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, που κάνει το ΣΕΦ μία από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, καθιστούμε για ακόμα μια φορά σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων στον προσεχή αγώνα, εντός ή εκτός γηπέδου, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να τιμωρηθεί η έδρα μας και η ομάδα μας να υποστεί ανυπολόγιστες ζημίες.

Σε πείσμα όσων θέλουν την ομάδα μας τιμωρημένη και χωρίς τον κόσμο της, οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και πρέπει να μην απαντούν στις προκλήσεις από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, 21:03