Ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει λόγο για παράβαση διατάξεων του αθλητικού νόμου και καταστρατήγηση της αθλητικής νομοθεσίας με αφορμή την επικύρωση της βαθμολογίας από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα οι Πειραιώτες  προαναγγέλλουν πως θα κινηθούν νομικά κατά κάθε αρμοδίου νομικού ή φυσικού προσώπου που συνέβαλε ώστε να συμβεί αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν από το σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αντιδρώντας για το γεγονός ότι επικυρώθηκε η βαθμολογία και ορίστηκε η έναρξη των πλέι οφ δίχως να έχει ανακοινωθεί η απόφαση της προσφυγής του συλλόγου στο ΑΣΕΑΔ, αναφορικά με την κλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης