Επί ελληνικού εδάφους βρίσκονται πλέον ο Οκτάβιους Έλις και ο Χασάν Μάρτιν, οι οποίοι αφίχθησαν την Πέμπτη στην Αθήνα, εν όψει της έναρξης προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ο Έλις μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Θέλω να γίνω καλύτερος, να βελτιωθώ και να μάθω καλύτερα το σύστημα των προπονητών μας. Πέρσι ήρθα στο δεύτερο μισό της σεζόν και θέλω να προσαρμοστώ στο επίπεδο της Euroleague. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα ακούσω τον προπονητή μου και θα δώσω ό,τι μπορώ. Θέλω να κερδίσουμε όσα πιο πολλά παιχνίδια γίνεται. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Πάμε Ολυμπιακέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Μάρτιν δήλωσε: «Θέλω να περάσουμε στα πλέι-οφ και γιατί όχι και να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Αλλά κυρίως να περάσουμε καλά, να το διασκεδάσουμε, να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς και να το χαρεί ο κόσμος. Θα κάνω ό,τι μπορώ, θα δείξω το πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ και ελπίζω να έχουμε μία καλή σεζόν».

Παράλληλα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τα μηνύματα που έλαβε στα social media από τους φίλους των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας: «Μου έδειξαν ότι χαίρονται για εμένα, πήρα πολλή υποστήριξη και αγάπη. Και αυτό με κάνει να είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης