Η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Τρίτη (4/2, 20:00) τον Ολυμπιακό στο Κάουνας, για την 23η αγωνιστική της Euroleague, σε μία κομβική και για τις δύο ομάδες αναμέτρηση, στην… κούρσα που έχουν επιδοθεί για μία θέση στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εστίασε στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ αναφέρθηκε και στον βελτιωμένο ρόλο των Μπάλντγουϊν και Βεζένκοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός έχει πολλά καινούργια plays, μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει να είναι ο παίκτης που κρατά την μπάλα στα χέρια του για ώρα», είπε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους και πρόσθεσε:

«Ο ρόλος των Γουέιντ Μπάλντγουιν και Σάσα Βεζένκοφ έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επίθεσής τους, ενώ διαθέτουν και πολλούς σουτέρ, μαζί και τον Ρότσεστι, έναν ακόμη χειριστή.

Θα πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε επιθετικοί. Έχουν πολύ ταλέντο, συνεπώς θα πρέπει να το κοντράρουμε και να αντιπαραθέσουμε την επιθετικότητά μας, κάνοντας το δικό μας παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό την πλευρά του, ο Αρτούρας Μιλάκνις είπε: «Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες αλλαγές πρόσφατα, αλλά παραμένει μία σκληρή ομάδα. Κάποιοι παίκτες του γνωρίζουν τον κόουτς Μπαρτζώκα από το παρελθόν, άρα νομίζω ότι η αλλαγή ήταν πολύ πιο ομαλή από ό,τι θα ήταν σε άλλη περίπτωση.

Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη EuroLeague στα ριμπάουντ και κερδίζουν πολλά φάουλ. Αυτό σημαίνει ότι ακολουθούν πολύ το physical παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για το νέο sold-out».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης