Στη media day του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ο Ντέιβιντ Μπλατ τοποθετήθηκε για την απόφαση της ομάδας να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα της διοίκησης για τη διεξαγωγή του με ξένους διαιτητές.

Πιο συγκεκριμένα κληθείς να μιλήσει για τον κίνδυνο υποβιβασμού των ερυθρόλευκων, τόνισε: «Κάποιες φορές υπάρχει ένα τίμημα. Η διοίκησή μας αποφάσισε πως θα συνεχίσουμε, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Εμείς τους στηρίζουμε μέχρι να υπάρξει κάποια αλλαγή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο κρίσιμο ματς με τους Βαυαρούς ο κόουτς του Ολυμπιακoύ επισήμανε: «Είναι ξεκάθαρο πώς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να μπούμε έτοιμοι και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι αναγκαίο να είμαστε σταθερά καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είχαμε πρόβλημα με αυτό.

Σε κάποια ματς ήμασταν καλοί επιθετικά, σε άλλα δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα, ή το αντίστροφο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα είναι σημείο κλειδί για την έκβαση του ματς. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο, είναι μια ομάδα με ψηλά κορμιά, με καλό σουτ, με εμπειρία. Πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόκληση».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Σπανούλη είπε πως «είναι σοβαρός. Θα είναι για λίγο καιρό έξω, δεν ξέρω ακριβώς πόσο. Αλλά γνωρίζοντας τον Βασίλη, θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι πάντως δύσκολος τραυματισμός. Η απουσία του Σπανούλη και του Στρέλνιεκς βάζουν μεγαλύτερη πίεση στους άλλους παίκτες. Θα πρέπει να ανταποκριθούν, να κάνουν τη δουλειά τους, να γεμίσουν τα κενά όσο καλύτερα μπορούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζακ ΛεΝτέι, τόνισε από την πλευρά του ανέφερε: «Ο κόουτς ζήτησε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ανυπομονούμε για αυτό. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Πιστεύω πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά. Δεν χρειάζονται λόγια, αλλά ο κάθε ένας να βγει στο παρκέ, να καταθέσει την δουλειά του και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει στο παρκέ. Είναι ώρα να παίξουμε και να τελειώσουμε τη δουλειά».

Τέλος για το πως μπορεί να περιοριστεί ο Ντέρικ Γουίλιαμς, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα, να βρισκόμαστε συνέχεια μπροστά του με τα χέρια στη μπάλα, να τον πιέσουμε, να μην του επιτρέψουμε να πάρει ελεύθερα σουτ και να μην βρει ρυθμό από νωρίς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης