Μία ημέρα μετά το ευχαριστήριο μήνυμά του για το κύμα συμπαράστασης που υπήρξε προς το πρόσωπό του, με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο Ντέιβιντ Μπλατ παραχώρησε συνέντευξη στη ρωσική «Izvestia», τονίζοντας ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού τον στηρίζει απόλυτα.

«Έλαβα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα με λόγια στήριξης και από φίλους μου από τη Ρωσία» τόνισε αρχικά ο κόουτς των Πειιραιωτών, ο οποίος για έξι χρόνια ήταν Ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας, την οποία μάλιστα οδήγησε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας το 2007 και στο χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στη συνέχεια για την ανταπόκριση των ανθρώπων του μπάσκετ, μετά την εξομολόγησή του πως πάσχει από Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, επίσημανε: «Το τηλέφωνό μου δεν ήταν έτοιμο για κάτι τέτοιο και συνεχώς έμενα από μπαταρία.

Αυτή η αντίδραση ολόκληρης της μπασκετικής κοινότητας για άλλη μια φορά με πείθει ότι πρέπει να συνεχίσω τον αγώνα μου και να μην παραιτηθώ από προπονητής.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού με στηρίζει απόλυτα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα τη νέα σεζόν, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν στον δρόμο μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης