Στην αναγκαιότητα να δείξει αντίδραση ο Ολυμπιακός μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τελευταίο αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την Basket League, στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στις δηλώσεις του, κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για το Μόναχο, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν.

Αρχικά ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», αναφερόμενος στους Βαυαρούς, τόνισε: «Νομίζω πως έχουν παίξει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Είναι μία σκληρή ομάδα στην άμυνα, προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις μέσα από την άμυνα. Παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν χημεία και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και στην επίθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία μιλώντας για τον Νιχάντ Ντζέντοβιτς επεσήμανε: «Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες εκεί. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, έχει ύψος και έχει καλούς αριθμούς μέχρι στιγμής. Δεν είναι, όμως, ο μόνος που πρέπει να προσέξουμε. Η συγκέντρωσή μας είναι στο πώς θα παίξουμε εμείς καλά, πώς θα είμαστε συγκεντρωμένοι και στο πώς θα φτάσουμε στη νίκη».

Τέλος, αναφορικά με το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια, ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά είναι ένα κομμάτι της σεζόν. Μπορεί να γίνει αυτό σε μία ομάδα κάποιες φορές. Ελπίζουμε πως θα μάθουμε από αυτό και θα αντιδράσουμε όπως πρέπει, ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Αυτό περιμένω να συμβεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης