Σε αναβολή οδηγήθηκε το -προγραμματισμένο για την Τετάρτη- παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τη Euroleague, αφού η ομάδα του Πειραιά δεν έχει τον ελάχιστο αριθμό των οκτώ παικτών που απαιτούνται βάσει κανονισμών.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» σε σχετική ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν πως από τα σημερινά τεστ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ακόμη τρεις παίκτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid-19.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους έλεγχους».

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των προσβληθέντων παικτών αυξήθηκε στους επτά, την ώρα που ο Κουίνσι Έισι προέρχεται από εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διαθέσιμους μόλις επτά παίκτες, η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή του ματς με την ΤΣΣΚΑ, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει και με την αναμέτρηση κόντρα στη Ζαλγκίρις, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Γενάρη.

Για την αναβολή με τους Ρώσους υπήρξε ενημέρωση από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, η οποία αναφέρει: «Λόγω Covid-19 η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε οριστεί για τις 29-12-2021.

Κατόπιν τούτου, η KAE OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχουν ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, αναμένοντας νεότερη ανακοίνωση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης