Σε ελληνικό έδαφος πατούν από το βράδυ της Δευτέρας (29/7) δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Ίθαν Χαπ, οι οποίοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να επισφραγιστεί η συνεργασία τους με την πειραϊκή ομάδα. Παράλληλα, οι δύο Αμερικανοί θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» και θα συναντήσουν τους ανθρώπους του συλλόγου. Οι αφίξεις των παικτών του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθούν αύριο, με τον Μπράντον Πολ.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Μπόλντγουιν εξέφρασε τη χαρά του «που έρχομαι κάπου όπου μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να προσπαθήσω σκληρά και να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Μπορώ να φέρω αθλητικότητα στην ομάδα, να είμαι ο πλέι μέικερ της και να είμαι ο ηγέτης της. Είναι τιμή μου να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, έχω ακούσει μόνο σπουδαία λόγια γι΄ αυτόν, είναι θρύλος και ανυπομονώ να παίξω δίπλα του. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θέλω να κερδίζω και αρνούμαι να χάνω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να έχουμε μια σπουδαία χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χαπ, από την πλευρά του, ανέφερε ότι «θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Υπάρχουν λόγοι που διάλεξα τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ και αισθάνθηκα αμέσως ότι αυτή είναι θα είναι η ομάδα μου. Μπορώ να δημιουργήσω παιχνίδι γιατί μεγάλωσα ως γκαρντ, γιατί έχω αυτήν τη δυνατότητα και γιατί μπορώ να λειτουργήσω με αυτό τον τρόπο από τη θέση του σέντερ και να βοηθήσω εκεί».

Και συμπλήρωσε: «Έχω δει αρκετά βίντεο της ομάδας μου και το διαφορετικό που βλέπω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ότι παίζουν φυσικό μπάσκετ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου. Είδα και κάποια βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω το 110% των δυνάμεών μου σε κάθε παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης