Με κάθε επισημότητα, η Ομπραντόιρο παρουσίασε των Αντώνη Κόνιαρη στους εκπροσώπους του Τύπου, την Τετάρτη (27/1). Ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος παραχωρήθηκε υπό μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην ισπανική ομάδα, δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στη Liga Endesa, ενώ αποκάλυψε πως ο προπονητής του ζήτησε να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

«Θέλει να είμαι ηγέτης, όχι να είμαι αυτός που έχει τους περισσότερους πόντους ή τα καλύτερα στατιστικά. Το να είσαι ηγέτης σημαίνει να βοηθάς όλους να πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση και νομίζω ότι υπάρχουν ήδη συμπαίκτες που το κάνουν, αλλά περιμένει να κάνω το ίδιο κι εγώ», εξήγησε ο Κόνιαρης κατά την παρουσίασή του από την ομάδα της Γαλικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο Αντώνης Κόνιαρης δήλωσε κατά την παρουσίασή του από την Ομπραντόιρο:

«Από την πρώτη μου ημέρα εδώ, όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου, προσπαθώντας να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενόψει του αγώνα το ερχόμενο Σάββατο. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην ομάδα. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω τον σύλλογο που με έφερε.

Το να παίζεις στην Ισπανία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Ξέρω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα, γι’ αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα να παίξω εδώ, με μια υπέροχη ομάδα όπως αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πάρει αυτή την ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να προσπαθήσω ακόμη πιο σκληρά και να μάθω πολλά καινούρια πράγματα γιατί ξέρω ότι στην Ισπανία παίζεται ένα διαφορετικό μπάσκετ, πολύ πιο γρήγορο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθω και να βγω από τη ζώνη άνεσής μου και θέλω να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής μου ζήτησε να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θέλει να είμαι ηγέτης, όχι να είμαι αυτός που έχει τους περισσότερους πόντους ή τα καλύτερα στατιστικά. Το να είσαι ηγέτης σημαίνει να βοηθάς όλους να πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση και νομίζω ότι υπάρχουν ήδη συμπαίκτες που το κάνουν, αλλά περιμένει να κάνω το ίδιο κι εγώ. Και γι’ αυτό θα δουλέψω για το υπόλοιπο της σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης