Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των διαιτητών του πρώτου ντέρμπι των «αιωνίων» για τα πλέι οφ της Basket League υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις τόσο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ως γνωστόν στη διαιτητική τριάδα του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων συμπεριελήφθησαν οι Αναστόπουλος και Μάνος (μαζί με τον Διαμαντή), οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί «ανεπιθύμητοι» για τους Πειραιώτες, μετά τον επεισοδιακό μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας (13/2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζουμε πως ο κ. Αναστοπουλος δεν θα είναι επηρεασμένος από την επίθεση των ταυτοποιημένων οπαδών του Ολυμπιακού και δεν θα υπάρξουν αποφάσεις αντίστοιχες με τα βήματα του Σπανούλη και τη μπουνιά του Παπανικολάου στον Σινγκλετον» ήταν το πρώτο σχόλιο των «πράσινων».

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με ένα tweet για την κλήρωση των διαιτητών, κάνοντας λόγο για απαρτία με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο παρόντες.

«Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ.Παπαδόπουλο, Δ.Γιαννακόπουλο», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης