Aνέβηκαν οι τόνοι την Παρασκευή στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ κατά τη διαδικασία της επιλογής των διαιτητών του πέμπτου τελικού της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού το παρών έδωσαν ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι έντονοι διάλογοι δεν έλειψαν από τη διαδικασία, με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, να δηλώνει κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΟΚ:

«Για μια ακόμα φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε να προχωρήσει σε ορισμό διαιτητών. Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί και να μη σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ».

Από τη μεριά του, ο Μάνος Παπαδόπουλος σχολίασε σκωπτικά τα παράπονα που εξέφρασε η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να είναι διεθνείς διαιτητές, κάτι που συνέβη. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους εννοούν ακριβώς για να μη γίνει κάποιο λάθος. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν λένε ότι η ΚΕΔ παρανομεί, προφανώς εννοούν ότι δεν σέβονται τις επιθυμίες του Ολυμπιακού και όχι του ΑΣΕΑΔ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης