Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eurohoops, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Οθέλο Χάντερ που είναι ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και φιλοδοξεί να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα!

Η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι. Ο 33χρονος σέντερ που έπαιξε στην ομάδα του Πειραιά για δύο σεζόν, κατέκτησε αντίστοιχα πρωταθλήματα και έπαιξε στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2015, στη Μαδρίτη, το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε στη Ρεάλ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος, κατέκτησε την πρώτη Ευρωλίγκα της καριέρας του! Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Μόσχας εκπνέει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η «αρκούδα» έχει αποφασίσει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον αρχηγό της Κάιλ Χάινς, αλλά όχι τον Χάντερ.

Ο Αμερικανός άσος βγαίνει ελεύθερος στην αγορά και επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον πρώην παίκτη του!

Το πλάνο των ερυθρολεύκων για την θέση «5», περιλαμβάνει επέκταση συμβολαίου και σημαντική αύξηση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ (επίσης δύσκολη υπόθεση), αλλά στον Πειραιά δεν θέλουν να κάνουν το ίδιο μεγάλο λάθος στο οποίο υπέπεσαν φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης