Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αναβολή οδηγήθηκε και το ματς των Πειραιωτών απέναντι στον Ιωνικό.

Ο λόγος της αναβολής φυσικά είναι τα περιστατικά κορωνοϊού που υπάρχουν στους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι των Πειραιωτών με τους Νικαιώτες ήταν προγραμματισμένο για τις 2 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ο αριθμός των παικτών του Ολυμπιακού, που νοσούν από Covid-19 να αυξηθεί στους επτά (σ.σ.: βάσει του πρωτοκόλλου χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερα για να αναβληθεί ένα ματς πρωταθλήματος).

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός-Ιωνικός Νικαίας, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, μετά τα κρούσματα που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης