Το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ήδη από τη λήξη του «μικρού τελικού» της Euroleague, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 84-74 από την Μπαρτσελόνα.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια της «Stark Arena» μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ευχαρίστησε τους παίκτες του για τη «φανταστική» προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα είναι ακόμη πιο δυνατοί του χρόνου στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας «φανταστικό» στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Μπαρτζώκας τόνισε στην ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον «μικρό τελικό» της Euroleague: «Θέλω να εκφράσω από την καρδιά μου την εκτίμησή μου για τη φανταστική σεζόν που κάναμε. Πιστεύω πως οι ιδιοκτήτες μας, ο κύριος Σκινδήλιας και όλοι συμφωνούν με αυτό. Είμαι ευγνώμων, κάναμε φανταστική προσπάθεια όλη τη σεζόν και δικαιούμαστε να είμαστε εδώ. Την επόμενη σεζόν θα είμαστε πιο δυνατοί στην Ευρώπη. Όμως για τώρα ας επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, που είναι ένας μεγάλος στόχος. Να κάνουμε το νταμπλ και να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας γι’ αυτό. Να παίξουμε όλοι μαζί, σαν ομάδα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης