Την πρώτη της προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 πραγματοποίησε την Πέμπτη (19/8) η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Από το πρώτο «ραντεβού», εν όψει της νέας σεζόν απουσίαζε μόνο ήταν ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος είχε λάβει ειδική άδεια, λόγω της συμμετοχής του με την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος σέντερ θα φτάσει την Πάρασκευή στην Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της, συμπληρώνοντας ότι οι προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ ήταν αυτές που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα είναι πολύ φιλόδοξη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα «πως σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρυσι».

«Κατ’αρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία» είπε ο Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Θεωρούμε πως θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ φιλόδοξη και πως οι προσθήκες που κάναμε στο υλικό μας είναι αυτές που χρειαζόμασταν.

Βεβαίως δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα όλες τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ κοντά στο να το κάνουμε και να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, ελπίζοντας πως σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρυσι.

Επαναλαμβάνω το βασικό είναι να έχουμε υγεία, ενώ πολύ σημαντικό είναι, αν μπορούμε να έχουμε και τους φιλάθλους μας μαζί μας, ώστε να μπούμε σε μια απαιτητική χρονιά και να την τελειώσουμε με επιτυχία».

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των Πειραιωτών:

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό έχει ως εξής:

22-30/08: Βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας (αναχώρηση 22/08 στις 18:00)

29/08: Φιλικό με την Rilski Sportist Samokov

4-5/09: «bwin Tournament against Covid-19» (ΣΕΦ)

11-12/09: Διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (Κύπρος)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης