Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν απέφυγε να μιλήσει για τον στόχο της πρόκρισης του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, ενώ εστίασε στην προσφορά του Οκτάβιους Έλις και στην «ερυθρόλευκη» άμυνα.

«Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό για αυτη τη σημαντική νίκη, με όλα τα προβλήματα που είχαμε. Χρειάστηκε να παίξουμε καλή άμυνα για δεύτερο σερί ματς, γιατί είναι προφανές πως έχουμε έλλειψη δημιουργίας», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Πειραιωτών και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χρειάστηκε να αλλάξουμε λίγο την προσέγγισή μας στο παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ στον Μιλουτίνοφ, να είναι καλά τα αποτελέσματα και να μην έχει κάτι σοβαρό. Επίσης θέλω να ευχηθώ στην ποδοσφαιρική ομάδα, που παίζει σε λίγο με την Άρσεναλ. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη την ομάδα. Πήραμε δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Ο Έλις είναι πολύ σημαντικός και μας βοηθάει. Θέλουμε να χτίσουμε έναν κορμό 10-11 παικτών για να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Κάθε φορά που κάνουμε μία, δύο νίκες, λένε για οκτάδα. Αυτό δεν μας βοηθά, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Μιλώντας για την άμυνα και τα λίγα φάουλ, σχολίασε: «Είπαμε να βγούμε με πέντε φάουλ όλοι, παρά να προσέξουμε σε αυτό το σημείο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, αφού υπάρχει θέμα στην επίθεση».

Για το αν είναι χαρούμενος από την παρουσία των Νικολαΐδη και Ποκουσέφσκι, είπε: «Φυσικά είμαι χαρούμενος. Ο Ποκουσέφσκι δεν είναι ακόμα έτοιμος γι΄αυτή την ένταση. Μπορεί να έγινε λόγω ανάγκης, αλλά ήταν και το καλό απ’όλη την υπόθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης