Το εγκώμιο της Μπάγερν Μονάχου έπλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Γερμανία, εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική της Euroleague (23/10, 21:30, Novasports 1HD).

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, εξέφρασε την άποψη ότι οι τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες της Μπάγερν επί των Άλμπα Βερολίνου, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενερμπαχτσέ, δείχνουν το επίπεδο της γερμανικής ομάδας. Παράλληλα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τον ομόλογό του της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκέρι, για τον οποίο υπογράμμισε ότι έχει τεράστια συνεισφορά και πως «έχει βάλει τη σφραγίδα του» στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι έκπληξη μία ομάδα που κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας επί σπουδαίων αντιπάλων μάλιστα όπως η Άλμπα, η Μακάμπι και η Φενέρμπαχτσε. Δείχνουν το επίπεδό τους. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση. Έχουμε ετοιμάσει κι εμείς το δικό μας πλάνο» είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και συνέχισε, αναφερόμενος στην συνεισφορά του Τρινκέρι στην Μπάγερν Μονάχου:

«Ο προπονητής της Μπάγερν έχει τεράστια συνεισφορά. Αυτό βέβαια συμβαίνει παντού, και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Ο κόουτς πήγε αργά στην ομάδα, αλλά κατάφερε γρήγορα να παίξει καλά, γιατί στα φιλικά, αν θυμάστε, δεν έπαιζε καλό μπάσκετ. Δεν έχει καμιά σημασία η preseason. Δείχνουν πανέτοιμοι. Ο Τρινκιέρι έχει βάλει τη σφραγίδα του. Μία ομάδα που προσπαθεί να στοχεύει στα παιχνίδια όπου θεωρούν πως υπάρχει mismatch. Επίσης πολλοί παίκτες ποστάρουν επειδή έχουν μέγεθος στους γκαρντ τους. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες, αν εξαιρέσουμε τον Ουέιντ (σ.σ. Μπάλντγουιν) που είναι μόλις δεύτερη χρονιά. Ακόμη κι αυτός είναι προφανές πως έχει δυνατότητες και ταλέντο. Όμως ο Τόμας, ο Ρέινολντς και άλλοι παίζουν αρκετά χρόνια στη Euroleague».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας εξέφρασε την άποψη ότι ο έλεγχος του ρυθμού και η συγκέντρωση θα είναι τα «κλειδιά» για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. «Η διαδικασία για το ταξίδι είναι πολύ μεγάλη λόγω της πανδημίας. Σχετικά με το παιχνίδι, η Μπάγερν βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Για μας είναι επιπλέον κίνητρο αυτό» είπε ο διεθνής γκαρντ και συμπλήρωσε: «Η ομάδα που θα ελέγξει τον ρυθμό και αυτή που θα είναι περισσότερη συγκεντρωμένη θα είναι πιο κοντά στη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης