Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί βελτιωμένος απέναντι στον Παναθηναϊκό εν συγκρίσει με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Ζαλγκίρις εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Mεταξύ άλλων ο τεχνικός των Πειραιωτών επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Ζαν Σαρλ απέναντι στους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

Για τις ειδικές συνθήκες του αυριανού ντέρμπι λόγω κορωνοϊού: «Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την έλευση της πανδημίας στην ζωή μας, άρα και στο μπάσκετ. Παίζουμε σε μία σκληρή έδρα, αλλά θα προτιμούσα να είναι με κόσμο. Είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τους παίκτες. Πώς θα αντιδράσουν. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι στην πρεμιέρα. Πρέπει να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει για να νικήσουμε».

Για την κατάσταση του Ζαν-Σαρλ: «Δεν θα παίξει σίγουρα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα χαρακτηριστικά του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μέγεθος, παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και έχει δυνατότητες. Το 50% των πόντων παράγεται από τους Φόστερ, Νέντοβιτς και Παπαπέτρου. Πρέπει να επικεντρώσουμε εκεί. Στο να μη χάσουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε αυτούς τους τρεις».

Για το τι θα αλλάξει σε σχέση με την εμφάνιση κόντρα στη Ζαλγκίρις: «Έχουμε προβλήματα ομοιογένειας λόγω έλλειψης παιχνιδιών. Κάθε μέρα που προστίθεται μας βοηθάει. Πρέπει να προσθέσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και αν αποφύγουμε τις λάθος επιλογές. Πρέπει να ανεβάσουμε τα διαστήματα που κάνουμε καλά πράγματα στο παρκέ. Αυτός είναι ο τρόπος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης