Πάρα πολλά είναι τα μηνύματα στήριξης στον Ντέιβιντ Μπλατ από κάθε γωνιά του κόσμου, μετά την συγκλονιστική του επιστολή, μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση).

«Μείνε δυνατός» ήταν το μήνυμα που έστειλε η ομάδα του Τελ Αβίβ στον τεχνικό του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H «oμάδα του λαού», της οποίας διατέλεσε προπονητής στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, έσπευσε να «τιτιβίσει» τη στήριξή της στον αγαπημένο τεχνικό των φιλάθλων της.

«Η οικογένεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ εύχεται στον Ντέιβιντ Μπλατ, έναν από τους κορυφαίους προπονητές της ιστορίας της, να είναι υγιής, να αντέξει και να συνεχίσει να έχει επιτυχίες. Μείνε δυνατός» ανέφερε το “tweet” της ομάδας του Ισραήλ.

Η Ένωση Παικτών της Euroleague δεν έμεινε ασυγκίνητη στη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας από τον Ντέιβιντ Μπλατ. «Ποτέ μην τα παρατάς, μείνε θετικός» ανέφερε το μήνυμα των αθλητών στον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μία μετά την άλλη, οι ομάδες της Euroleague εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Μπλατ, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει με την υγεία του.

Η Αρμάνι Μιλάνο έγραψε στον Μπλατ: «Μείνε δυνατός και ποτέ μην τα παρατήσεις Ντέιβιντ Μπλατ, εσύ και όλοι οι ασθενείς με PPMS σε όλον τον κόσμο».

Η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια, η Μπάγερν Μονάχου, η Φενερμπαχτσέ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Βαλένθια, η Νταρουσάφακα και η ίδια η Euroleague βρίσκονται ανάμεσα σε όσους αισθάνθηκαν χρέος να δηλώσουν δημόσια τη συμπαράστασή τους στον Μπλατ.

Στο μεταξύ, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε μέσω Twitter την υποστήριξή της στον Ντέιβιντ Μπλατ. Το σχετικό «τιτίβισμα» αναφέρει: «Μείνε δυνατός κόουτς, είμαστε όλοι στο πλευρό σου!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης