Ο Νίκος Λεπενιώτης έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, για την επιλογή του στο νούμερο 17 του NBA Draft 2020, από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ευκαιρία έπλεξε το εγκώμιο του αναπτυξιακού προγράμματος των «ερυθρόλευκων»:

«Θερμά συγχαρητήρια στον Αλεξέι Ποκουζέφσκι για την επιλογή του στο νο 17 του NBA draft! Όλοι μας στον Olympiacos B.C. είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόοδο του τα τελευταία 6 χρόνια και την φανταστική αυτή επιτυχία του που έγραψε ιστορία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περήφανοι επίσης είμαστε και για το εξαιρετικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα μας που συνεχίζει να αποδίδει καρπούς. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Sports Director της ομάδας Christos Bafes, τους επικεφαλής προπονητές Dimitris Tsaldaris Lumi-Nikos Barlos και σε όλο το staff της Αναπτυξιακής Ομάδας και της Olympiacos Academy καθώς και των προπονητών και του γυμναστή της Ανδρικής ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη και όλου του staff της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θερμές ευχαριστίες για αυτή την επιτυχία, αξίζουν επίσης και στον Νικο Κεραμέα, πρώην επικεφαλή της Ακαδημίας μας και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, πρώην GM.

Η σημαντικότερη όμως συμβολή είναι των προέδρων του Ολυμπιακού κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου καθώς με το όραμα τους και τις συνεχόμενες και αυξανόμενες επενδύσεις, και στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, δείχνουν τον δρόμο των επιτυχιών για το μέλλον του Ολυμπιακού και του Ελληνικού Μπάσκετ!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης