Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει το υλικό και παίκτες ικανούς για να καλύψουν τα κενά με τα οποία θα παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην Μπασκόνια την Πέμπτη (26/11, 21:00, Novasports 2HD) στο ΣΕΦ, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

O γκαρντ της ομάδας του Πειραιά αναφέρθηκε στον υψηλό ρυθμό που αρέσει στους Βάσκους να αγωνίζονται, χαρακτήρισε την Μπασκόνια μία επικίνδυνη αντίπαλο, αλλά ήταν ξεκάθαρος ως προς το ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη. Όπως νωρίτερα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έτσι και ο Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στην απουσία πέντε παικτών από το αυριανό ματς, εξηγώντας πως ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» κυρίως την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε στη Media Day του Ολυμπιακού, πριν τον αγώνα με την ισπανική ομάδα: «Αύριο το παιχνίδι με την Μπασκόνια είναι λίγο ιδιαίτερο κι αυτό γιατί προερχόμαστε από μία εβδομάδα χωρίς ματς. Η Μπασκόνια είναι μία επικίνδυνη ομάδα, παίζει σε υψηλό ρυθμό και θέλει προσοχή».

Εν συνεχεία είπε: «Σίγουρα θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Θα παίξουμε και για τα παιδιά που λείπουν. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε στο αυριανό ματς. Σίγουρα θέλουμε να αναδειχτούμε νικητές».

Ο Λαρεντζάκης εξήγησε πως «λόγω κορωνοϊού έχουμε έλλειψη στους ψηλούς. Όμως πιστεύω πως όλα τα παιδιά που είμαστε εδώ είμαστε ικανά να καλύψουμε τα κενά και τους παίκτες που απουσιάζουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης