Το ΑΣΕΑΔ… άναψε φωτιές αναφορικά με τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών, καθώς αποφάσισε να κάνει δεκτή την ένσταση του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η απόφαση δεν μπορεί να ερμηνευτεί με σαφήνεια και έτσι έχουν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια αναφορικά με το τι ακριβώς ισχύει.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο κατά του κύρους του αγώνα με το «τριφύλλι», καθώς ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν στο γήπεδο αν και τιμωρημένος, ενώ υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός τόνιζε ότι η ομάδα που παραβαίνει αυτούς τους κανονισμούς, χάνει το ματς στα χαρτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση μεταφέρθηκε στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος, αναφέροντας πως αυτή αφορούσε αγώνα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία. Έτσι, η… μπάλα πήγε στο ΑΣΕΑΔ, που κάλεσε τον αθλητικό δικαστή να εξετάσει το θέμα.

Αν ο Αθλητικός Δικαστής επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού, το πιθανότερο είναι αναβληθεί ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι το ΑΣΕΑΔ έχει κατοχυρώσει τον προημιτελικό υπέρ του, κάτι που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ διεκδικώντας μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση είναι ασαφής και για την ώρα δεν μπορεί να γίνει καμία εκτίμηση με απόλυτη βεβαιότητα.

Διαβάστε επίσης:

«Η ατιμωρησία έλαβε τέλος»

«Δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα παιδιά»

Ανατροπή δεδομένων για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης