Σε καταγγελία των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, για παλαιότερη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (14/2/2018), προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μέσα από την ανακοίνωση τους, οι Πειραιώτες είχαν εξαπολύσει επίθεση στην ΕΟΚ για τον αποκλεισμό των διαιτητών Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τις εγχώριες διοργανώσεις, με την «πράσινη» ΚΑΕ να τη χαρακτηρίζει δυσφημιστική και να ζητά την τιμωρία των «ισχυρών ανδρών» του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το «τριφύλλι» θεωρεί ότι η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» υποκινεί πράξεις βίας από τη στιγμή που επιτίθεται ανοιχτά στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και ζητά να επιβληθεί στους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο ετήσια απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο.

«Η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague από τις εγχώριες διοργανώσεις, κατά παράβαση, μάλιστα, της τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), με την οποία αναγνωρίστηκε ως μη νόμιμος ο αποκλεισμός των κ.κ. Γκόντα, Παπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός οδήγησε τον αθλητικό δικαστή στην κλήση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου σε απολογία, με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης