Σε δηλώσεις του εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές ο Κεστούτις Κεμζούρα επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει αντίδραση στο παρκέ μετά την εντός έδρας συντριβή από την Μακάμπι, ενώ επισήμανε ότι ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για να ενισχύσει τους Πειραιώτες.

«Είναι μία από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες ομάδες επιθετικά. Πρέπει να ελέγξουμε τα γκαρντ τους. Τον Λάρκιν, τον Μίσιτς, τον Σίμον. Πρέπει να τους περιορίσουμε, να τους δυσκολέψουμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη Media Day ενόψει Εφές (7/11, 21:00), και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Δεν ήμασταν συνεπείς με την Μακάμπι, πρέπει να είμαστε σταθεροί και να παίξουμε καλό μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τους Ριντ και Ρότσεστι ο Λιθουανός κόουτς τόνισε: «Είναι καλύτερα, είναι σίγουρα πιο “μέσα” στην ομάδα. Είναι δύσκολο γι’αυτούς, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί δεν είχαν ομάδα. Βέβαια είναι καλύτερα και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο».

Κληθείς να σχολιάσει για το αν ο Ολυμπιακός παρουσιάσει καλύτερο τρόπο σε σχέση με την Μακάμπι, ανέφερε: «Το πιστεύω. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα στο 100%. Αλλά ήταν αποτυχία το προηγούμενο ματς. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πρέπει να πράξουμε, όχι να μιλάμε»

Μιλώντας για τον Ίθαν Χαπ ο Κεμζούρα είπε: «Είναι νέος και ξεχωριστός. Ήταν δύσκολο να βρει χρόνο. Δουλεύει πολύ και συμπεράναμε ότι πρέπει να παίζει. Δεν αρκεί να προπονείσαι μόνο, πρέπει να έχεις χρόνο συμμετοχής. Θα τον παρακολουθούμε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος για τον Κώστα Παπανικολάου και τον Αντώνη Κόνιαρη δήλωσε: «Ο Κώστας είναι καλύτερα μέρα με την μέρα. Δεν θα είναι έτοιμος για την Εφές. Ο Αντώνης συμμετείχε στην προπόνηση χθες, δεν συνέβη κάτι αναπάντεχο και θα είναι στους δώδεκα»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης