O Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε και θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την οκτάδα της Euroleague.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα στις δηλώσεις του για το ματς με τους Τούρκους ρωτήθηκε σχετικά με το αν οι διαιτητές μπορεί να παρουσιαστούν επηρεασμένοι, με αφορμή τα επίσημα reports της διοργανώτριας αρχής, σύμφωνα με τα οποία η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει αδικηθεί στις τελευταίες φάσεις των αγώνων με τον Παναθηναϊκό και τη Βαλένθια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σχετική ερώτηση ο Λιθουανός τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε: «Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση». 

Για το παιχνίδι που έρχεται και το ενδεχόμενο να γίνει ο Σπανούλης ο πρώτος σκόρερ της Εuroleague ο Κεμζούρα είπε:  «Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από ο,τιδήποτε άλλο.

Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης