Στην αδυναμία του Ολυμπιακού να περιορίσει τους Μίτσιτς και Λάρκιν, εστίασε ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», όμως, να τονίζει ότι παραμένει ο στόχος των πλέι οφ.

«Συγχαρητήρια στην Εφές, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμφανίστηκαν καλά προετοιμασμένοι και δεν μας επέτρεψαν να έχουμε καλή κυκλοφορία, να έχουμε καλές πάσες και να παίξουμε όπως είχαμε σχεδιάσει», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Κυρίως αυτό έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο και κατά δεύτερο στο τέταρτο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 11 λάθη και δώσαμε περίπου 20 πόντους από λέι απ. Και πάλι δεν παλέψαμε αρκετά, δεν αξιοποιήσαμε σωστά τα φάουλ και δεν κάναμε όσα είχαμε πει πριν τον αγώνα. Το θετικό είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε για να παλέψουμε. Παλέψαμε όπως είχαμε πει, μειώσαμε στους έξι πόντους, αλλά ένα λάθος στην άμυνα έδωσε στην Εφές την ευκαιρία να ξεφύγει. Η Εφές έχει τέτοια ποιότητα, με δύο παίκτες όπως ο Μίσιτς και ο Λάρκιν που σκόραραν και δημιούργησαν πολύ. Δεν βρήκαμε τρόπους να τους σταματήσουμε. Κερδίσαμε δύο δεκάλεπτα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις την Εφές», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις ίδιες αδυναμίες με τα προηγούμενα ματς, είπε: «Οι νέοι παίκτες που ήρθαν δεν είναι έτοιμοι, ακόμη και σωματικά. Ο Ρότσεστι θα μπορούσε να μας βοηθήσει στην επίθεση, αλλά θα είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Ίδιοι παίκτες έπαιξαν και στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Μας απογοητεύουν τέτοιες εμφανίσεις και ήττες, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας και να μειώσουμε τα άσχημα».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να οριοθετήσει έναν στόχο για τον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν, απάντησε: «Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, αυτός είναι ο στόχος. Καταλαβαίνω την κατάσταση, ο Ολυμπιακός είχε να χάσει πολλά χρόνια τρία σερί ματς στην έδρα του, αλλά είχε και πολλά χρόνια να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Ο στόχος όπως είπαμε με την διοίκηση είναι τα πλέι οφ. Κάθε ήττα το κάνει και πιο δύσκολο, φυσικά. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τον στόχο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης