Η νεοσύστατη επιτροπή παικτών της Ευρωλίγκας κατήγγειλε τον Ολυμπιακό στην διοργάνωση για παλαιότερες οφειλές της ομάδας. Η διοργανώτρια αρχή ξεκίνησε έρευνα βάσει του σχετικού κανονισμού για να διαπιστωθεί αν έχουν διευθετηθεί τα χρεωστούμενα σε παίκτες.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Ευρωλίγκας, η οποία αναμένεται να εκδώσει απόφαση σε διάστημα 30 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague:

«Η επιτροπή ελέγχου διαχείρισης της EuroLeague αναφέρει τον Ολυμπιακό στην επιτροπή οικονομικών για την περαιτέρω παρακολούθηση  της ομάδας  σχετικά με την συμμόρφωσή της με τους κανόνες για την οικονομική σταθερότητα μετά από την καθυστέρηση πληρωμής μισθών. Ο κανονισμός αφορά τις πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας. Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία στην Ένωση Παικτών της EuroLeague (ELPA). Η διαδικασία κινείται με βάση την παραβίαση των κριτηρίων του Άρθρου 3.a). Η παραπομπή της υπόθεσης στην επιτροπή οικονομικών θα οδηγήσει σε απόφαση μέσα στις επόμενες 30 ημέρας, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης