ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ να διορθώσει τα κακώς κείμενα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, 16:47
ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ να διορθώσει τα κακώς κείμενα»

Ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εξέδωσε σήμερα (13/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» εταιρεία αφήνει αιχμές κατά της προηγούμενης διοίκησης, τονίζοντας ότι «ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά», ενώ καλεί τη νέα ηγεσία της ΕΟΚ και «με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα» και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα εκλεγέντα μέλη.

Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά, όχι όμως και τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι σκιές που δημιούργησε η καθεστωτική παρουσία ανθρώπων σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που του αξίζει, στη θέση που όλοι ονειρευόμαστε, στην κορυφή».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, 16:49