Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε την καλύτερη αμυντική ομάδα της Ευρώπης.

«Είναι το ματς της εβδομάδας για την Ευρωλίγκα και χαίρομαι πολύ που φιλοξενούμε τον Ολυμπιακό στην Πόλη. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη για μας, γιατί σε έξι μέρες έχουμε τρία παιχνίδια. Από την άλλη όμως, μετά από τόσα προβλήματα τραυματισμών, ελπίζω ότι θα είμαστε πλήρεις απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι πολύ έμπειρη ομάδα. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα και σχεδόν κάθε χρόνο είναι στο Final 4. Θα πρέπει να ελέγξουμε καλά το παιχνίδι και να βελτιωθούμε στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στην Ευρωλίγκα», τόνισε ο Σέρβος προπονητής της Εφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βαρύ πυροβολικό έξω από τα 6,75μ των Τούρκων, Τζον Ντίμπλερ, είπε με τη σειρά του:
«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με ενέργεια μπροστά στο κοινό μας. Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι μας στην έδρα μας στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην χάσουμε ξανά».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με Χάντερ στην Τουρκία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης