Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις του, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της Μπασκόνια με τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική απέναντι στο συγκρότημα του Μπαρτζώκα.

«Ο Ολυμπιακός φέτος έχει δημιουργήσει μία αρκετά αθλητική ομάδα, που τρέχει καλά το γήπεδο και αμύνεται καλά. Είναι μία τυπική ομάδα Ευρωλίγκας με έμπειρους παίκτες, όπως οι Σπανούλης, Σλούκας και Παπανικολάου και παίκτες που τρέχουν καλά και αμύνονται καλά», δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος κόουτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τα «κλειδιά» του ματς επισήμανε: «Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, εάν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι φέτος, που είναι ο στόχος μας.

Αυτός είναι ο δικός μου στόχος και αυτό θα προσπαθήσω να μεταφέρω και στους παίκτες μου να κάνουν. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε ματς θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα λάθη και το τρανζίσιόν τους. Αυτά είναι δύο πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης