Για τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό (30/10, 19:00), στον οποίο οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν το «5 στα 5» στη φετινή Euroleague, μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας πάντως πως «δεν μπορείς να υποτιμήσεις το πνεύμα και την εμπειρία του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague:

«Ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσφατα προπονητή και απέκτησε δύο νέους παίκτες, γεγονός που λέει πολλά για τις φιλοδοξίες του. Μπορεί να μην είχε την καλύτερη δυνατή αρχή στη σεζόν, αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις το πνεύμα και την εμπειρία του συλλόγου αυτού και των παικτών του στο κορυφαίο επίπεδο. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να θυμηθούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με “διαβολοβδομάδα” Euroleague και τρεις αγώνες σε έξι ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της VTB League».

Από την πλευρά του ο παίκτης του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιάνις Στρέλνιεκς, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει πάντα σκληρά. Ό,τι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα πρέπει να είσαι έτοιμος πως μπορεί να επιστρέψουν με δικό τους σερί. Το έχουν κάνει τόσες φορές, έχουν πολλούς παίκτες που έχουν κατακτήσει τίτλους Euroleague. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης