Για συμφωνία του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό, η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας έναντι περίπου 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, προέκυψε μετά από συνάντηση των δύο πλευρών στα γραφεία των ιδιοκτητών της πειραϊκής ΚΑΕ.

Όπως μετέδωσε το «Sport24», η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 5 το απόγευμα και διήρκησε σχεδόν δυόμιση ώρες, με τον Κώστα Σλούκα να πείθεται να επιστρέψει στους Πειραιώτες και το μόνο που απομένει, πλέον, είναι οι ανακοινώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο ατζέντης του Κώστα Σλούκα, Πάνος Καπάζογλου, πήρε άμεσα θέση μέσω Twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Έλληνας διεθνής γκαρντ «δεσμεύεται» με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες.

«Με όλο το σεβασμό σε όσους δουλεύουν σε όλα τα αθλητικά media, ιστοσελίδες, θα ήθελα να επαναλάβω μία ακόμα φορά πως ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διάψευση υπήρξε και από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρξε ραντεβού με τον παίκτη, αλλά ούτε και συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης